ΕΜΠΟΡΙΟ
ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ
& ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
logo:ΕΨΕΜ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΕΨΕΜ : η εταιρεία ΕΨΕΜ : δίκτυο πωλήσεων ΕΨΕΜ : προϊόντα ΕΨΕΜ : υπηρεσίες

> η εταιρείαΗ ΕΨΕΜ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1969 και εξελίχθηκε γρήγορα σε μια από τις σημαντικότερες εμπορικές εταιρείες ειδών ψύξης και κλιματισμού στην Ελλάδα καλύπτοντας τις ανάγκες των ψυκτικών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, κυρίως στα Βαλκάνια και στην Κύπρο.

Η συμμετοχή μας στο IRWO (International Refrigeration Wholesalers Organization), έναν οργανισμό που αποτελείται από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εμπορικές εταιρείες ειδών ψύξης και κλιματισμού, συντελεί στην συνεχή παραμονή μας στο επίκεντρο των διεθνών τεχνικών και οικονομικών εξελίξεων των ειδών ψύξης.

Εισάγουμε τα προϊόντα μας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ψυκτικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων (Tecumseh Europe - L'Unite Hermetique, Copeland, Danfoss, Eliwell, Ranco, Friga-Bohn, Honeywell, Parker κ.α.) εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Διαθέτοντας ένα πολύ μεγάλο εύρος προϊόντων, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, σε εξαρτήματα και μηχανήματα για εφαρμογές που κυμαίνονται από το μικρότερο οικιακό ψυγείο έως μεγάλους θαλάμους βιομηχανικής ψύξης καθώς και για εφαρμογές κλιματισμού και κλιματισμού αυτοκινήτων.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, η άμεση εξυπηρέτηση, η ακρίβεια και αξιοπιστία των πληροφοριών μας και η τεχνική υποστήριξη έχουν οδηγήσει στο να αποτελεί το όνομα ΕΨΕΜ σημείο αναφοράς στην Ελληνική αγορά.
τιμοκατάλογος
ισολογισμός 2012
ισολογισμός 2013
ελληνικά english
Copyright © All rights reserved. Zinan & Gam adv